Prøvekørte bil hos Indkilde og vandt Champions League rejse

14-05-2012

Claus Hagemann fra Gistrup prøvekørte en Ford Focus hos Indkilde Auto i Aalborg, og blev den heldige vinder af Fords landsdækkende konkurrence om 2 billetter til den store fodbolddyst i München. 

 

Ford har været sponsor for UEFA Champions League turneringen siden introduktionen i 1992. Det betyder, at der i år er 20 års jubilæum, og det bliver blandt andet fejret med udlodningen af de to billetter til finalen til en dansk Ford testkører.

 

Claus Hagemann har valgt at invitere en fodboldinteresseret kammerat med til oplevelsen, for hustruen er ikke fodboldentusiast.

 

Udover den fantastiske fodboldoplevelse, kan den glade fodboldfan og hans kammerat se frem til flyrejsen til München, hotelovernatning og lækker optaktsmiddag. Det er alt sammen en del af præmien, som har en værdi af over kr. 40.000.

 

Det var en glad Thomas Aarup fra Indkilde Auto, der kunne overbringe sin kunde den gode nyhed – og gavebeviset. ”Det er en stor glæde for os, at det er en nordjysk Indkilde kunde, der får denne helt specielle Ford oplevelse”, udtaler Forhandlerchefen. ”Indkilde har vundet flere priser for at ligge højt i Fords målinger af kundernes tilfredshed, men dette bliver en kundeoplevelse i særklasse” lover Thomas Aarup.

 

Udover hovedpræmien vandt en anden heldig kunde fra Indkilde Auto Fords facebook konkurrence, hvor præmien var fire originale spillertrøjer og en købmandskurv med lækkerier til at overvære Champions League fodbold hjemme fra tv-skærmen.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Indkilde Auto A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Indkilde Auto A/SAnmeldelser