Danmarks måske bedste leasingtilbud?

12-12-2022

Er Ford blevet vanvittige? Ford Kuga fra 3.995 kr. om måneden og 0 kr. i udbetaling.

Nu kan Danmarks mest solgte plug-in hybrid blive din – endda helt uden at hive den store pengepung op af lommen. Ford sparker gang i den årlige nytårskur med et brag af et leasingtilbud på Ford Kuga Plug-in Hybrid. For 0 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse fra 3.995 kr., kan du køre ind i det nye år i den lækre SUV med masser af udstyr.

Inden længe slår Fords forhandlere dørene op til et brag af en weekend, når der i det nye år afholdes nytårskur i weekenden den 7.-8. januar. Her står Fords forhandlere klar til at tage imod dig, men allerede nu kan du få glæde af det attraktive tilbud. Med op til 15.000 km om året, 0 kr. i udbetaling og fra 3.995 kr.* om måneden, er der måske tale om Danmarks bedste leasingtilbud.

Du kan være ekstra godt kørende de næste 12 måneder i Kuga Plug-in Hybrid varianten ST-Line X, der oven i købet forkæler dig med masser af udstyr. Blandt andet B&O-lydsystem**, mørktonede ruder, LED-forlygter, elektronisk håndfri bagklap og 8” touchskærm.

Ønsker du at lease bilen i længere tid end de 12 måneder, har du også mulighed for at vælge en periode på 36 måneder til en månedlig ydelse fra 3.995 kr. og til 9.995 kr. i udbetaling. Også her kan du køre op til 15.000 km om året.

Ford Kuga er kørt direkte ind i danskernes hjerter

Ford Kuga var Danmarks mest solgte bil og mest solgte plug-in hybrid sidste år, og igen i år er bilen eftertragtet blandt danskerne. Meget har dog ændret sig i verden det seneste år, og i en tid med inflation og økonomisk usikkerhed, kan Fords tilbud om privatleasing være en kærkommen mulighed til en overskuelig og økonomisk pris.

- Ford har en stolt tradition for at invitere vores trofaste kunder indenfor til en årlig nytårskur, så vi kan få en god snak om, hvad vi kan tilbyde og naturligvis lytte til deres behov lige nu. Grunden til, at vi fokuserer på privatleasing skyldes, at der er en masse usikkerhed på markedet. At lease sin bil giver tryghed og et overblik over de månedlige udgifter, som vi ved, vores kunder sætter pris på, siger Frank Skjærbæk, Adm. direktør i Ford Danmark.

Med en gennemskuelig og ikke mindst overskuelig aftale, har du altså nu muligheden for at være godt kørende i det nye år.

Ford Kuga opladning

Med en elektrisk rækkevidde på 64 km (WLTP) giver Kuga Plug-in Hybrid dig samtidig mulighed for at prøve kræfter med elektrisk kørsel og opladning****. Udover at tilbyde et CO2-reduceret forbrug er bilen også det perfekte springbræt på den elektriske rejse fra konventionelle brændstofbiler til elbiler.

Besøg din lokale Ford-forhandler 7.-8. januar

Den anden weekend i januar er Fords forhandlere klar til at tage imod dig uanset, om du vil gøre brug af det attraktive tilbud på Ford Kuga Plug-in Hybrid, prøvekøre en af vores andre modeller eller blot ønsker at blive klogere på elektriske biler. Du kan for eksempel opleve, hvordan Fords plug-in hybrider og elbiler nemt oplades, og også få indsigt i, hvilken ladeløsning der egner sig bedst til netop dit behov.

Visse forhandlere udvider deres nytårskur med en ekstra weekend, nærmere bestemt den 14.-15. januar. Se mere hos din lokale forhandler. Find din lokale forhandler.

Læs mere om privatleasing af Ford Kuga Plug-in Hybrid.

Læs mere om Fords elektriske modeller.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 13 DECEMBER 2022 15:19

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


* Kuga 2.5 PHEV 225 hk ST-Line X CVT Aut MY23.25. 100,0 km/l, CO2-udledning 22 g/km. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Samlet betaling i perioden: kr. 47.940. 

Privatleasing er kun via Ford Credit (Santander Consumer Bank). Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. 

Priserne er eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet er gældende for biler med salgskontrakt senest d. 31.01.2023 eller så længe lager haves og gælder ved registrering i 2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.280. 

Såfremt bilens CO2 niveau stiger ved valg af ekstraudstyr kan halvårlig ejerafgift stige og samtidig påvirke leasingydelsen. 

** BANG & OLUFSEN© 2021 og B&O© 2021. BANG & OLUFSEN™ og B&O™ er registrerede varemærker tilhørende Bang & Olufsen Group. Licenseret af Harman Becker Automotive Systems Manufacturing Kft. Alle rettigheder forbeholdes. 

*** Kuga 2.5 PHEV 225 hk ST-Line X CVT Aut MY23.25. 100,0 km/l, CO2-udledning 22 g/km. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Samlet betaling i perioden: kr. 153.815 kr.

Privatleasing er kun via Ford Credit (Santander Consumer Bank). Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet er gældende for biler med salgskontrakt senest d. 31.01.2023 eller så længe lager haves og gælder ved registrering i 2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.280. 

Såfremt bilens CO2 niveau stiger ved valg af ekstraudstyr kan halvårlig ejerafgift stige og samtidig påvirke leasingydelsen. 

**** WLTP-tal viser at Kuga Plug-in Hybrid produceret efter 16. september 2021 har en elektrisk rækkevidde på hele 64 kilometer på en opladning og forbruget er dermed 100 km/l, mens CO2-udledningen er 22 g/km.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Indkilde Auto A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Indkilde Auto A/SAnmeldelser