Erhvervscenter ved Indkilde - Ford i Aalborg

Erhvervsløsninger til store og små virksomheder

Hos Indkilde Erhvervscenter finder du dit pålidelige og sikre arbejdsredskab, hvad enten du er den komfortsøgende sælger, den fleksibilitetskrævende håndværker, den driftsøkonomiske direktør eller noget helt andet.

Fords modelprogram er et af de bredeste på markedet både indenfor erhvervsbiler og varebiler.

Vi rådgiver og bistår dig igennem hele forløbet, så du får en billøsning, der passer nøjagtigt til dit kørselsbehov. Vi sørger for alt fra opbygning og specialindretning til bildekoration.

Vi kan også tilbyde nogle af markedets mest attraktive muligheder indenfor forsikring, finansiering og leasing

Lad os give et bud på en løsning til din virksomhed.


Køb eller leasing? Finansiel eller operationel leasing? Vi guider dig igennem valgmulighederne.


Indkilde er Ford Transit Erhvervscenter

Indkilde er et af landets få Ford Transit Erhvervscentre. Det vil sige at vi er specialister i det store brede Transit model program, med alle de muligheder det indebærer.

Om du har behov for 1 eller 30 nye Ford Transit, så står vi parate til at råde og vejlede. Ford Transit er en af de stærkeste spillere på markedet med komfort og køreegenskaber, så det føles som en stor  personbil.

Når din Transit skal vedligeholdes, træder vores erhvervsteam på værkstedet til og sørger for at det sker hurtigt og kompetent, med mindst mulig ulempe og tidsforbrug for dig.


Værkstedet Indkilde er samarbejdspartner for alle større leasingselskaber

Når din Ford leasingbil skal vedligeholdes, så er du velkommen hos Indkilde. Vi har samarbejdsaftaler med alle de større leasingselskaber.

Vi tager hånd om alt omkring din leasingbil lige fra service til skader, og vi sørger for at din bil får hurtig og kompetent behandling, så du er hurtigt videre.

Kontakt os

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Indkilde Auto A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Indkilde Auto A/SAnmeldelser