Ønsker du en karriere hos Indkilde

Er du interesseret i et job, hvor du kan bruge dine færdigheder og evner? Ønsker du at arbejde med et af verdens stærkeste brands i en virksomhed der tilbyder udfordringer og ansvar - og muligheder for din personlige udvikling? Hvis ja, så velkommen til Indkilde.

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger til vores emnedatabase fra engagerede og dygtige mennesker. Send din ansøgning til [email protected].

Har vi ikke ledige stillinger, der matcher din profil og ønsker i øjeblikket, gemmer vi din uopfordrede ansøgning fortroligt i op til 12 måneder, til hvis der skulle opstå muligheder.


Ledige Stillinger


Mekaniker med fingeren på pulsen | Autoriseret Værksted Indkilde


Du kan se frem til en hverdag på et autoriseret Ford værksted, der aldrig står stille, og som er i front med teknologi og værktøjer. Det gode samarbejde og arbejdsmiljøet er i fokus, og alle mekanikere følger Ford specialuddannelser. El-og hybridbiler er stærkt på vej i Fords modelprogram.

 

Som mekaniker hos Indkilde får du mulighed for kundekontakt, indflydelse og udfordringer. Som en del af arbejdet med service eller reparation laver mekanikeren en videooptagelse af bilen, som sendes til kunden, som så kan se og høre, hvad der skal laves på bilen og godkende foreslået arbejde direkte. 


I forhold til dine kompetencer vil du indgå bredt i det daglige arbejde på værkstedet, som består af både service, akutte og planlagte reparationer, elektronisk arbejde og garantiarbejde – både for kunder og salgsafdelingens biler. Indkildes eftermarked består udover mekanisk værksted også af et særskilt skadecenter for alle mærker med egen malerafdeling plus et erhvervscenter for Fords populære varebiler. Generelt er Indkilde en af landets største Ford forretninger.


Du får rigtig gode og kompetente kollegaer i Indkilde, hvor værksted, reservedele og kundemodtagelse udgør et fællesskab, som arbejder mod samme mål – at løse kundens problem og give gode kundeoplevelser.


Indkilde er en arbejdsplads, hvor humør og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt, så vi har et godt fællesskab og sociale aktiviteter.


Vi glæder os til at høre fra dig, både hvis du er nyuddannet mekaniker eller er super erfaren mekaniker med lyst til nye udfordringer. Der er rigtig gode muligheder for den rette person. Erfaring med Ford er ikke et krav, da vi sørger for uddannelse.


Har du lyst til at høre mere om jobbet, så kontakt Værkstedschef Jan Nielsen på tlf. 27 77 90 34 allerede i dag eller send din ansøgning til [email protected]. Der gives fuld diskretion.Vi søger Autolakerer til Aalborg Autolakering | Skadecenter IndkildeVi søger en engageret kollega til at indgå i vores stærke 3 mands malerteam. Du vil indgå i alle faser af lakeringsprocessen, og du vil få fornøjelsen at arbejde i faciliteter helt i top i vores særskilte malerafdeling på Hjulmagervej i Aalborg. 


Som en del af skadecenter Indkilde lakerer vi hovedsageligt for værkstedet Indkilde, men arbejder også for eksterne autokunder. Vores fokus er på kvalitet og leverancer til tiden. Indkilde er skadecenter for alle mærker og samarbejder med alle forsikringsselskaber.


Du vil møde opgaver lige fra mindre lakskader til omfattende oprettelser og hellakeringer. Der koordineres og samarbejdes tæt med skadeværkstedet, så man har fordelen af at være i samme virksomhed. Det er vigtigt, at du er teamplayer og tager medansvar for flow og kvalitet.


Du får rigtig gode og kompetente kollegaer i Indkilde Skadecenter, og vi følger tæt med i udviklingen i faget både i forhold til taksering, metoder og værktøj. 


Indkilde er en arbejdsplads hvor humør og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt, så vi har et godt fællesskab og sociale aktiviteter.


Vi glæder os til at høre fra dig, både hvis du er nyuddannet Autolakerer eller er super erfaren Autolakerer med lyst til nye udfordringer. Der er rigtig gode muligheder for den rette person. 


Har du lyst til at høre mere om jobbet, så kontakt Paw Larsen på tlf. 96 34 90 45 allerede i dag eller send din ansøgning til [email protected]. Der gives fuld diskretion.


Indkilde Auto - Hobrovej 325 - 9200 Aalborg SV - Indkilde.dk

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Indkilde Auto A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Indkilde Auto A/SAnmeldelser